Ee23时尚网

登记注册
搜索

"一些事一些情"90大金句(丅) 洅接丄一嗰主題,,大傢哆哆支持丫!!`

46.我唔会忘记你,但我唔会挂住你!<br/>47.我冇理由留低你,只好真心咁祝福你。<br/>48.喺啱嘅时侯遇见啱嘅人系一种幸福,喺啱嘅时侯遇见错嘅人系一种悲哀。喺错嘅时侯遇见啱嘅人系一声叹息,喺错嘅时候遇见错嘅人系一份无奈。<br/>49.爱一个人并唔系咁简单嘅,如果将感情抛开,世界将会变得更简单;女仔,只系一种幻想,佢会令事物变得模糊;你对佢系着迷,而佢对你,只系好奇;作为一个男仔,应该拥有理性,先系真正嘅人生。<br/>50.朋友系一生修来嘅福份,爱情系一世难解嘅缘份,冇人可以拒绝真诚! <br/>51.发展感情难,维系感情更难。<br/>52.退一步,海阔天空;少不忍,则乱大谋。<br/>53.走过,就该珍重;爱过,夫复何求。<br/>54.好马专吃回头草。<br/>55.明枪易挡,暗箭难防。<br/>56.回头太难,复水难收。<br/>57.宁缺勿滥。<br/>58.人嘅一生有啲嘢系需要成为一世嘅秘密嘅。<br/>59.一个女仔总系会对住一个人系永远外向嘅,呢个就系佢中意嘅人。<br/>60.每个女仔都系外向嘅,佢对你内向,系因为你未打开佢嘅心扉。<br/>61.做一个成功嘅女仔,一方面对自己中意嘅人讲:“我系好专一嘅。”另一方面佢又要示众讲俾好多人听:“好多人中意我!”<br/>62.珍惜眼前人。<br/>63.呢个世界上永远有一个人喺度等咁你,无论你哋有几远。<br/>64.维系一段感情最难嘅系禁止自己胡思乱想对方。 <br/>65.一个男人最痛苦嘅事就系喺第一次拍拖嘅时候就遇到一个完美嘅女人。 <br/>66.如果你真系好介意对方嘅过去,咁样你哋系好难有将来嘅。<br/>67.人经历过太多恋爱之后,就会迷失方向,呢个就系高手嘅寂寞。<br/>68.九成九嘅男仔都会系因为女仔嘅外表而产生初步嘅好感嘅。<br/>69.女仔同男仔拍拖嘅时候,最好嚟一次旅行,尽量拣啲艰苦啲嘅路线,因为两个唔同嘅个体会出现唔同嘅意见,咁就可以睇清佢嘅本质啦。<br/>70.拉近距离嘅方法系讲心事。 71.追女仔最紧要系胆大、心细、面皮厚。<br/>72.两个人一齐嘅相处之道,唔系欣赏对方嘅优点,而系包容对方嘅缺点,呢啲先叫****情。<br/>73.同女仔沟通系好讲技巧嘅,通常每个女仔或多或少都有啲虚荣心,直接赞美佢生得靓呢一招,其实唔WER嘅啦,反而要从佢身上嘅嘢着手,例如话,条链好衬件衫啦,件衫又好衬佢本人嘅气质啦,赞佢有品位,有内涵,通常比赞佢靓更加有效。<br/>74.你背叛一样嘢呢,嗰样嘢亦都会背叛你。<br/>75.避一个人的原因,唔系憎佢就系中意佢。<br/>76.面对女仔喺某方面嘅主动,如果嗰个男仔系好爱你嘅话,咁真系好难拒绝嘅呵。<br/>77.一脚踏两船嘅人唔容易,其实做嗰条船嘅人亦都唔容易,因为嗰条船首先要有魅力,而且仲要有另外一条船不具备嘅魅力,咁先至有资格做船。<br/>78.同一个聪明嘅女仔沟通,系好舒服嘅,但系,唔好系懒聪明嗰只喔。 <br/>79.如果你唔够靓仔,你就要更加有自信。<br/>80.女仔要矜持啲,拍咗几次拖嘅女仔就显得冇咁矜贵啦。<br/>81.一个大话有时候都系会系幸福嘅一部分。<br/>82.明知恋情冇结果,仲纠缠落去,系一件好痛苦嘅事。<br/>83.女仔会觉得男仔傻啲会可爱嘅。<br/>84.呢个女仔开始同你省钱,咁佢真系念住同你啦。<br/>85.感情上你伤过某个人,就肯定有个人嚟伤害翻你。<br/>86.凡系好女仔都有男朋友。<br/>87.恋爱系可以令到一个人进步嘅,例如对方系中意文学嘅,自己为咗同对方有更多嘅沟通,亦都跟住去钻研,无影之间,咪进步咗咯。<br/>88.女仔表白嘅原因唔系有人争就系要分开。<br/>89.管女仔,作用力有几大,反作用力就有几大。<br/>90.中意一个人同佢表白,系尊重佢嘅表现,根本唔需要担忧后果系连朋友都冇得做,如果真系如此嘅话,呢一类咁小气嘅人,做唔做朋友都罢啦。
頭位自己侳`!`
[em16][em16][em16]
讲嘚几岩~GC
<p>51.发展感情难,维系感情更难。<br/></p><p>里句讲得好。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。</p>
支持
gc////////////////////
GC低低~~
仲有金句磨?
<p></p><p></p><p>gcgcgcgcgcgcgc</p>
<p>&nbsp;狂撐伢!!</p><p>&nbsp;嗯嗯.. 佢哋2.個講嘢又搞笑又囿道路!!</p><p>90.中意一个人同佢表白,系尊重佢嘅表现,根本唔需要担忧后果系连朋友都冇得做,如果真系如此嘅话,呢一类咁小气嘅人,做唔做朋友都罢啦。</p>[em01]
<p>THX樓主..</p><p>超中意一些事一些情啊!!</p><p>支持雙低!!</p>
大家firend离加嘛```
好似呒90句...?!!
哇```厉害!甘长!
<p>琴晚嘅半金句...</p><p>玩..係讲天分嘅...</p>
支持 ...
[em01]
[em05]
<p>呢个世界既某一个角落总有某有一个系度等紧你</p>
*滑块验证: