Ee23时尚网

登记注册
搜索

旧噶野放晤低吖……

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2006年4月1号,我正式同你断绝我地之间噶暧昧关系,我之所以可以甘大决心,系因为我对住你,我开始觉得心寒,你做咩都有企图噶!甘同我一起你又系为左咩吖?无论金钱同事业方面我都帮唔到你,点解你仲要黎惹我??有时我会自欺,同自己讲,你对我系真噶?你无玩过我!系因为我自己噶硬颈导致我失去你,系我错!我竟然傻到咩都揽晒上身,怪自己……<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 呢家9月2号,5个月,我都无法再拍拖,我晤知道系米我已经惊左拍拖?定系我仲放晤低你吖?我不得不承认,我确实系好留恋以前我地开心噶时候,我地噶一起做SHOW、系我屋你讲“夏娃与阿当”噶故事、我地一起去行街买靓衫、一起去睇电影、一起系北海银滩烧烟花……一切噶一切我都好留恋吖!当时我仲傻到以为自己就甘一到20岁就嫁俾你,成为你噶老婆……好傻哦!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我真系放晤低吖!但系我系我D F面前我要办到我好憎你、对你死晒心……我好累喇……</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 其实我地噶感情已经无可能继续,呢点我好清楚……不过我好想时间可以倒流,翻去我地岩开始果阵, 俾我再一次感受你对我噶宠爱,一次,一次就好!!我真系好爱好爱以前噶你!系你变左?定系你一向都系甘……</p>

头位……梗系比自己喇……
<p>过去的就过去吧~~!!</p><p>最主要系相信以后。。。</p>[em19][em19]
<p>其实我都系甘林噶……不过……哇哈哈……</p><p>大家叫呵MILK喔</p>
。。。。乜》?[em24][em21]
<p>过去裹噶也就等距过去拉~</p><p></p>
<p>我呢家尝试接受另一个男人……不过……感觉好怪……</p><p>好似无左以前噶感觉……好怪……</p>
<p>don't forget it.........nothing last forever...</p>
过多一排你就惯架拉
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>chingching</i>在2006-9-10 17:37:00的发言:</b><br/><p>don't forget it.........nothing last forever...</p></div><p>don't forget it?我米无得翻生?</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>曉飛的人</i>在2006-9-12 0:10:00的发言:</b><br/>过多一排你就惯架拉 </div><p>半年都仲5够耐吖?</p>
<p>祢噶情景,恏似依架噶硪甘啊,但是侑D嘢,唔是硪地想放弃,是令一方逼硪钔放弃,其实硪都想继续恏似以前噶关系甘,8硪觉得硪做唔椡,因为想倁椡自己是对方心目中其实是钟意定是...</p><p></p>
比D信心自己啦!你一定得噶[em35]
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>wingau</i>在2006-11-29 0:04:00的发言:</b><br/><p>祢噶情景,恏似依架噶硪甘啊,但是侑D嘢,唔是硪地想放弃,是令一方逼硪钔放弃,其实硪都想继续恏似以前噶关系甘,8硪觉得硪做唔椡,因为想倁椡自己是对方心目中其实是钟意定是...</p><p></p></div><p>完全赞成</p>
<p><font size="2">相信時間。。。。好多嘢都係整定嘅。。。。</font></p><p><font size="2">唔好強逼自己去忘記任何嘢。。。。。</font></p><p><font size="2">其實往往好多時好多嘢,都會係我哋不知不覺間淡忘佐,不過就係因為自然,所以連自己都察覺唔到。。。。。。</font></p>
過去就讓他過去喇~!俗語侑雲:舊嗝5走新嗝點苨呢??[em40]
<p>估5到有人同我一样...又系2006.04.01...</p><p>哩个日子对于我离讲...真系好难忘...又系哩一日...失去左自己最爱嘎人.</p>
<p>过去噶..由佢拉..</p><p>过好以家先糸最最重要..</p>
看开点巴~大哥!!不要在一棵树上吊死啊!!
哩个妹妹仔几得意! 哈哈!
*滑块验证: