Ee23时尚网

登记注册
搜索

[讨论]@真人真事@~~

<p>一个女仔系同男朋友分咗手几个月之后~</p><p>某日系车站等车嘅时候,竟然见到前男友系对面马路喔~</p><p>于是一有车来佢就急急脚咁上车啦~ 点知~</p><p>上到车之后就发现个男仔竟然同埋个女仔一齐又上咗车~</p><p>佢哋系女仔落车嘅前两个站就落咗车啦~(好似&lt;假装&gt;个MV咁)</p><p>当时女仔个心震咗一震~ 明明睇住自己上车避佢咖啦~</p><p>点解佢仲要带埋个女仔上来啊??</p><p>其实女仔仲好钟意佢前男友,呢个男嘅都知咖~</p><p>女仔以为咁样俾自己见到呢一幕就算啦~</p><p>点知佢晚黑上Q嘅时候,个男仔居然同佢讲:</p><p>你今日系咪见到我啊?女仔话系~</p><p>然后个男仔话:你有咩想问我你就问啦~ 我咩都会答你咖~</p><p>女仔无出声~ 隔咗好耐之后~ 男仔就对女仔好坦白咁讲咗~</p><p>果个的确系佢女朋友~ 仲好详细咁话咗俾女仔听佢同而家嘅女朋友点识,佢哋有几夹之类添~</p><p>女仔觉得自己好可怜~ 都已经放弃咗啦~ 点解明知自己仲钟意佢~ 个男嘅都要咁做~~</p><p></p><p>呢件系一件真人真事~</p><p>真系唔明个男仔点解要咁做~</p><p>我觉得佢好残忍~ 个女仔亦都好可怜啊~~</p><p>不如大家一齐讨论吓吖~究竟佢咩心理??</p><p></p>
<p>叫个男仔去死拉....</p>[em09]
[em13]我就觉得冇咩囖.只系个女耔佢个人主观囖.佢觉得系个男耔佢对佢自己5住囖.但系.感情样嘢就系咁咖啦.又何必执着呢!!既然分开咗囖.又何必要咁呢.辛苦嘅只会系自己.男耔佢又5会话系可怜女耔嘅.男耔都知道女耔佢锺意佢.但系都冇做出过D咩.咁就代表咗个男耔已经系放弃咗个女耔啦.而且可以响佢同女耔嘅对话中睇得出囖.[em16][em17]
嗰贱男摆到朙系系度晒命啦``呢D贱男好采妳悟要距咋要咗就死囖``
男噶会5会想个女无唸感多``..所以坦白同距讲啊??~~~????
<p>但系佢明知咁样实会HURT到个女仔咖喔~</p><p>佢点解唔选择唔出声扮睇唔到呢???</p><p>你哋D男仔会唔会帮番男仔咖??</p>
<p></p><p></p><p>男仔係衰..</p><p>但係我觉得我哋女仔...</p><p>有时啲嘢你明知佢中意咗第个..</p><p>自己要放手就放手喇..</p><p>如果要坚持嘅话...</p><p>就要承受到佢拖咗第个嘅之类嘅事...</p><p>就算唔得..</p><p>都尽量唔好表现出嚟...</p><p>唔好比啲男嘅睇衰..</p><p>所以既然个男嘅都唔中意你喇..</p><p>就放弃喇...</p><p>爱自己多啲...</p><p></p>
<p>嗰莮既擺朙繫曬命喇!</p><p>鮈朙G鯢狠介意,祌婹咁做,祌鯃繫曬命啊!</p>
<p>我觉得,,其实个男仔想同个女仔坦白。</p><p>想大家以后都5好避黎避去,,</p><p>希望双方可以做朋友~~ 挂!</p>
<p><font color="#f709f7">依D男要五要都把,多距一个五多小距一个五小~</font></p><p><font color="#f709f7">男人大把拉~稳个第个好过`在挂住距,盏连累自己~</font></p>
<p>又或者个男既专登激果个女家呢~~好多野五系我地体得感正确家~~!!</p>
<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我觉得个男一方面就系想比你觉得,同你分开咗之后,生活更精彩.点解自己要衰乁比个甘噶男人睇嘎~~我以前都遇到过甘噶情况,表面惟有扮冇野其实内心系好辛苦噶,但系我觉得点都5可以表露出离比个贱男见到囖~~~我觉得为咗一个5爱自己噶男人去糟蹋自己系好5值得囖~~~我以前试过厌食,试过失眠.到头来为距做咗甘多野距系5知噶,距仲会当住现任囡友面前奚落你,话你几5好...而家同新嗰个几好几夹.....不过可能个人性格问题啦~~`我表现出好坚强囖,扮到无晒野甘...点知翻到屋K米自己一个人喊....其实我觉得D甘噶cHeAP男人要甘做,都系想表现出而家揾到过比你自己更好.你更加5可以衰比距睇,坚强D啦~~~又5系话冇咗距5得~~~~E个世界真系冇话冇咗边个5得~~~个地球都会甘转,距都甘样生活,你要比距睇到```无咗距你生活得仲好,仲靓,我觉得甘样先对得住自己.点解要为个贱男离搞到自己生活乱晒喔~~~~~唸住下个一定比E个好...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 囡人5应该为咗一个5爱自己噶男人离5开心....应该要距觉得冇咗E段感情离伤心~~~[em40]</p>
<p>我好赞成楼上嘅讲法咖~</p><p>而家我都表现得好好~</p><p>日日都扮到自己鬼死咁靓去上课咖~</p><p>起码都要俾佢见到就算无咗佢~ 我可以变得更靓更精彩~</p><p>亦都系俾所有人见到~ 我唔系无咗佢唔得~</p><p>大家都要坚强D啊~~~</p>
<p>同我经历一样哇``</p><p>不过我仲惨..个男竟然同咗我个F...</p><p>仲要我个F都知道我仲好中意个男噶..</p><p>不过经过一段时间之后..</p><p>我林清楚```</p><p>我五应该再为呢个男伤心...</p><p>加上...个女系第三者...点讲都系距五岩```</p><p>我更加五应该比距地睇死..</p><p>我要距地知道..</p><p>我一个人都可以活得好精彩```!!!!!</p>
<p>&nbsp;&nbsp; 既然``都分佐手lo...&nbsp;&nbsp; 咪放棄佢lo...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; E+ 咪仲好 , 知道嗰男嘅泔賤```</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 俾多嗰理由自己忘記佢la```</p>[em16][em16][em16]
<p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 既然.都散咗蝲.可以点啵.?僦算嗰囡几中意嗰侽仔都恏蝲.嗰侽仔逜中意苣都冇用蝲.茹菓.蛾糸嗰囡仔.蛾见到咁.蛾会扮咩都冇發苼.!会祝冨苣哋.!因为.尢种爱.訆做放弃.!</p>
我认为..个男想同个女做番朋友甘简单咯
<p>莪覺得喺嗰樓主自己諗嘚太咩喇</p><p>咁平時撞菿都平常姐</p>
<p>無言...</p><p>嗰釹籽諗嘚太過咩喇</p>
<p>因为人```不嬲都系```犯贱``````````有果时``5去珍惜``没左``先觉得``后悔``</p><p></p>
*滑块验证: