Ee23时尚网

登记注册
搜索

tear....

当你第一次将信任交比一个人即时候距就要离开你....1年了....之间发生左好多好多事...有好多开心难忘的记忆...一起去旅游..一起番学..朝夕相处....或者爱情真系经不起时间同埋距离即考验啦...5够18个月我地就分手啦...我真系好伤心...眼泪一晚又一晚涌出我的眼睛..我不禁失声痛哭..或者系我地背负得太多啦...哩个年龄阶段就5适合拍拖...但系我5会后悔我已付出的爱...你话..你曾经好爱我..我觉得好心酸...我e+仲好爱你...以前你嫌我5够爱你..但系到我爱你变成一种依靠个阵你却话要离开...哩种痛真系好似刀割..爱情点解会令人甘痛?点解就某永远?[mp]http://www.1ting.com/player/c1/player_318306.html[/mp]
第一次甘高~~!踩下拉`
第一次发帖...tx支持
T 开D啦..........时间会令你淡忘......
T 开D啦..........时间会令你淡忘......
我信即....但系“时间”..好似响度上影一出悲剧....好似离序幕即时间仲有好奈
*滑块验证: