Ee23时尚网

登记注册
搜索

一个人的热闹

[mp] [url]http://play.1ting.com/p_327351_327354_327358_327359_327360.html
[/mp]

一个人有什么不好...?一个人有自由...有快乐....有平静的生活...没有什么不好....分左手都有1个月啦...虽然有好多也都仲放5低...但系比起岩岩失恋个阵时已经好左好多啦...某甘容易喊啦...我要学会独立啦...某人再可以比我依靠..某人保护我..比安全感我....虽然仲成日林住距......加油啊!...仲有好长一段路要行...天朅座即人要坚强....5好输比人..!
[/url]
或者啦.....不过我觉得某人系你心目中无乜地位罗...假如有...你就应该好好珍惜他啦...
或者啦...其实我自己都5知道我系米真系好爱距..只系一齐奈咗..好似变左一种依赖...依家某左距..真系要好好习惯一下!
我同我之前都分咗手两年啦....到依家我都仲好中意佢噶....

我地都仲系朋友....我一样会为咗佢一句话去努力噶....!!!!
有时真系觉得自己好傻...好天真......有时觉得自己已经成熟...但其实只系一个半成年的女仔......付出未必有回报...但系至少5会令自己后悔啦~
有时真系觉得自己好傻...好天真......有时觉得自己已经成熟...但其实只系一个半成年的女仔......付出未必有回报...但系至少5会令自己后悔啦~
頂~~一個人又點哦 失戀又點哦 ~~~5555555~~~
我D Friend問我你唔似失戀果樣喔???日子都要過噶 大佬!!!笑又一天 喊又一天 何必咧!!!
讲的甘易乜~誓言~承诺值几钱?真系5爽
*滑块验证: