Ee23时尚网

登记注册
搜索

把握好每1段感情

感情唔糸打官司..!

分手果阵..唔好同对方驳,驳黎都无用..!

分手就糸分手...

俾你驳赢都无用...

每个人都想笑住开始..亦都笑住咁结束..:

起码..

唔洗喊住咁为依段感情写...!每对情侶都听过『我会爱你一生一世』试问又有几个做到?如果做唔到.. 就唔好轻易咁讲『一生一世』

爱情唔糸游戏..无输亦都无赢..

唔好讲『对唔住』.

受左伤..

就算一千句对唔住都无用..爱情都唔需要『承诺』

承諾太多..

会变成『包袱』一千句『承诺』比唔上『1刻感动』爱情唔糸游乐场..

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
........................
GGGGGGGGGGGGGGG
既然愛了,就不要輕易說分手~
``````````````````````````
........................
讲得好呀~~~~~~~~~~
好惊把握好之后又再失望~
tttttttttttttttttttttttthx.!
GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~GC.`~
讲的岩,支持…
ddddddddddddddddddddddd
..對的..
喊有gum過、笑又gum過..
GGGGGGGGGGGGGGG
再发D新噶拉~~~
MM:甘你唔介绍我识???   

ME:介绍俾你啊?果d人要求好高,要够靓要够高仲要有气质。我见到人   
地D女朋友都系模特儿啊、明星仔啊或者好有气质既OL,甘喔。   

MM:我自问都系靓女啊   

ME:但你企埋人地果个圈子呢???   

MM:甘你即系踩我嗟?系甘啦,唔想同你讲!   
。。。。。。   

其实唔系我想踩你,   
系你唔踩唔得。   
我要踩你,   
都要你训系度嘎,   
你企得高企得直的话,   
试问我又点起到脚呢?   

呢个世界,   
好多女人中意扮上菜,   
或者妄想自己系上菜。   
一直叹稳唔到好条件既男人。   
关键系,   
你为左得到你想要既你做左几多准备?   
你有几多资本?   
你遇上一个好男人,   
你凭乜野去获得对方赞赏?   
你想稳找个身家一千万,   
你自己至少也该有一百万去衬返人嘎。   
当然,我既意思唔系指确切既钱,而系资本。   
你既才华、学历,职业,品格、样貌身材、气质谈吐、知识阅历还有你的家底!,   
别看重处女,但保持纯洁!等等都系做上菜既资本。   
呢D,都要靠自己   

有男人对你好既时候你,
你挑三拣四,吊高黎卖。
当你觉得你个男人无前途既   
时候,系咪都检讨下自己有无资本呢?   
当你自己有资本既时候,
更有资本既男人自然会稳上门,   
使咩你自己稳得甘辛苦嗟。   
记住,上菜通常都唔外卖嘎!   
好似我呢个女性朋友甘,
觉得自己系上菜,要金盘玉盏先配得起,   
甘既话,只能慢慢等,等到变隔夜菜咯。   
一个自身唔努力,旨意晒个男人既女人,
就算几靓,都只能得到男人既欢心同   
钱,永远得唔到爱同尊重。   

呢个社会无论男女,   
个个都好现实,   
无人唔想过更好既生活,   
稳到条件更好既伴侣。   
只不过男人无女人甘幸福。   
男人知道,我要得到呢一切,   
必须要自己去努力稳钱去实现。   
同样道理,   
好多男人都话要稳个样靓身材正,   
条件好的女人做老婆,  但系你又有几多斤两??   
同紧自己女友时, 又嫌三嫌四!   
嫌人波唔够大! 腿唔够修长!   
样唔够靓! 学历五够高!工资五够多!   
见到第个条件好的靓女时,   
又朝三幕四, 搞暧昧关系!   

多次约会靓女出来吃饭,   
吃完就系  兄弟面前嗮命 :   
"昨天,我同左XX靓女去左边度边度吃饭"   
"上周,我同左XX美女去左边度边度体戏"   
系兄弟面前,或者你会好有面子!   
但系你感做又有咩用?有咩用???你慌她们会跟你咩????   
无傻拉!!!!!系度浪费时间,浪费金钱,浪费青春!   
正一岸鸠佬!多做D对你事业有帮助的事拉!   

你凭咩去追那些条件好的美女?
而扔下你的正牌女友?   
你有咩资本去追人地?   
你供得起人地每日一张S&K Ⅱ ?   
你供得起她们所有名牌的服饰 ?   
男人啊! 男人! 对着镜子,
打开荷包看看,自己有几多斤两,   
无? 感就脚踏实地,安守本分做人吧!   
多关心下你身边的她,多爱锡你身边的她算罢拉!   
                   其实拣伴侣同拣车一样!当我们驾着小车在路上奔驰时,   

不时地有不少的宝马,保时捷等靓车擦身而过,直至消失远去......   
爱美的我们不时地回望与幻想! 黯然回过神来,看看自己的小车,其实我的小车也不错,   
一直以来安稳,舒适地载我们上山下海!不离不弃!直到永远!   

好多野都系可遇不可求既!望下就好拉!   
千其唔好为左试穿件晚装,而放弃左件温暖牌,

一起生活久了
就会累积岁月.累积情感
自然而然也会累积对彼此的爱
大家都是这样度过人生
*滑块验证: