Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: 感情戏份

[铃声]小肥 - 宠物的毕业礼(超级+爆好听!强烈推荐)

多谢晒,,,,,,,,,,,,,,
多谢楼主!!!!!!

1、最咸湿嘅粥?

本帖隐藏的内容需要回复才可以浏览
Ans:及第(伋底褲)粥

2、乜野人个**最滑?
Ans:古惑仔(股滑仔)

3、楊過係小龙女心目中值幾錢?

Ans:1.2元 過兒(個二)

4、张崇德同张祟基个哥叫咩名?...
张崇肯

5、掂親邊個藝人個仔會無好下場?  
謝安琪....掂親K仔無好下場

8、多啦A梦入面,有边个角色长大后会成为医生?
小夫

9、麦玲玲讲食飯果陣唔好趙咁耐,点解?

因為咁會飯太碎(犯太岁)…

10、男仔最怕俾人讚咩?
了(鳥)不起

11、小熊维尼剪头髮{猜1四字词语}

削髮为尼(维尼)

12、有咩人要靠运气赚钱?
运石油汽噶工人

13、咩神最咸濕?
智慧女神=自慰女神!

14、咩人見過龍?

眼大嘅人(眼大睇過龍)

15、菜A.B.C.D.E邊個菜最「琳」
?菜e林

17、最鹹濕的浴室設備係咩?
馬桶 (因為會抽水)

18、警察捉賊(猜一種飲品)
米酒(咪走)

19、要考試了,不能看甚麼書?
百科全書〈百科全輸〉

20、點解撩耳仔會好開心呢?
Happy New Year(撩耳)

21、边个卡通人物成日霖咸野?
多 啦 a 夢(春夢)

22、印度人最怕辦公室咩器材?
打印机

23、航空公司開幕 (猜一成語
)('有(飛)機可乘(搭)')

24、去洗手間 (猜一食物)
鱼翅(如厕)

25、女人内衣,猜男人一种唔好噶行为?
包二奶

26、咩卡通听力最差?
龙(聋)猫

27、哪位男武打明星不可以生小孩?
吴京(无精)

28、中国边间银行最多黑社会噶人?
民生(纹身)银行

29、在深海里面,有一条长了六只眼睛的鱼,人称六眼飞鱼,它破坏了大海里的平衡,影响了人类的生活,所以有一个勇士,名字叫 “爱”,他为了人类的生活着想,要对付那条六眼飞鱼,但他需要一样东西才有可能打败那条六眼飞鱼,那他需要的是什么呢?
勇气,因为爱真的需要勇气,去面对流言蜚语(六眼飞鱼)

30、男人疴完尿之后做噶动作,猜一种食物?
瑶柱(摇柱)

31、做乜野职业噶人系有着数拒都唔可以得到噶?
酒保(走宝)

32、如果有一个傻佬烦住你,你要点做先可以赶走拒?
搽驱风(疯)油

34、邊本中國長篇小說最好睇?
水滸傳... 108個好汉「好看」

35、有一日,我走去行花市,撞到一对兄弟,啊康同啊业,究竟边个系啊哥?边个系细佬?

答:啊康,康乃馨(兄)。

36、食猪肺补肺,食猪脑补脑,食猪咩补气?

答:猪肝,猪肝补气(珠光宝气)

37、有四兄弟,分别叫加、减、乘、除,拒地四个分蛋糕,有三份小噶,一份大噶,锦边个会螺大果份呢?
加,因为加拿大

38、肥人玩咩棋一定会输?
斗兽(瘦)棋

39、有一个公园噶草地成日有男人去果度疴尿,锦公园负责人为左杜绝E种唔好噶行为,拒就整左块警示牌系草地果度,从此之后就无男人再敢系果度疴尿啦,锦请问警示牌噶内容系乜野呢?

"请勿在此小便,否则没收工具”

40、"幸福"放系边度?
雪柜,因为周杰伦之前成日问"雪"好的幸福呢

41、点解賭場噶人唔俾喬治·布什噶老豆入賭場?
因为拒系"阻住發達"(George father),所以唔比拒入

42、一个女人重婚,猜一个字?

43、咩字母可以饮?
T(TEA)

44、点解海尔兄弟净着**?
因为拒地无Q币(唔明就霖下QQ秀)

45、乜机器做野最慢?
拖拉机

46、沈从文边部作文最多男人?
~~~~~~~~~~`.多谢分享 哈哈
狂载RINGCALL
*滑块验证: