Ee23时尚网

登记注册
搜索

[推荐]我讲吓我自己嘅亲生经历

<p>&nbsp;&nbsp; 呢件事系发生系吾知几时架啦...都系2年前架啦..</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 果日呢..我有个F生日..跟住去咗食餐饭..跟住大家都系度觉得冇咩野做...(都有成20人噶)</p><p>&nbsp; 跟住生日果个呢就话..不如去白云山咯..听日一齐睇日落....生日果个就应承咗...</p><p>而我哋有D就去有D就吾去(当然.我都有去)...跟住就系果度行去白云山啦..(我系棠溪噶.3元里果边)</p><p>跟住就大家一齐行啦..我哋吾行大路..行细路...细路果度一盏灯都冇嘅...行吓行吓...行到11点半啦..</p><p>D狗系度.死甘吠..吠到D女仔个心都离埋..痴鬼住晒.....跟住一样照行.....</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 终于快到啦..系前面转咗两个路口就出到去啦...点知..呢个时候..生日果个嘅表妹..停低落黎..</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 吾郁..我哋就梗系行过去问佢咩事架啦..我哋死甘问..佢就系度死甘震..一句野都冇讲..</p><p>然后有个人好恶甘讲..你系度做咩X吖...</p><p>佢就慢慢甘讲...你哋冇再行啦.....前面有...........我见到佢哋吖..佢叫我哋冇再向前行吖..吾系一个都吾可以番屋K吖...头先D狗吠声系话比我哋知架啦..</p><p>听完..我哋D男嘅就梗系吾系度扮吾惊架啦..讲真果句..真系几惊吓.....因为果这啱啱12点....冧番起都惊惊哋..</p><p>我哋系果度等咗45分钟..果度D女都差吾多全部喊过晒咯...</p><p>跟住我同另外一个觉得吾系路..甘样等落去都吾系办法....跟住我就同佢哋讲..我同边个一齐行出去睇吓先..一阵番黎稳你哋......佢哋都冇出声...跟住我同佢就慢慢甘行咯..然后..听到佢哋叫我哋..话:要行就一齐行...而果个话前面有野果个女呢就吾肯行..我个F就咩佢...跟住我哋慢慢甘..好小心甘行出去......点知..行到出去...咩事都冇....跟住D人就死甘望住果个女...个女开心到好似发颠甘..死甘话..冇事啦冇事啦.....唉..都吾知点讲佢好...</p><p>跟住我哋就行上去白云山咯....点知果晚幕好大..睇吾到日出..失望甘番屋K咯...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; (真人真事)</p><p>&nbsp;</p>
惊惊~~
<p>哇~~~~~怕怕啊~~~~~</p>[em13][em13][em13]
[em10][em10]
<p>漥~都5知果個女耔係咪玩嘢,嚇你地嘅```</p>
<p><font size="4">虚惊一场姐!~~到头来都吾知发生左D乜!!</font></p>
<p>[em26]真的嗎?</p><p></p>
都5知咩事...
<p>然后有个人好恶咁话,你哋系度做咩X呀??</p><p>&nbsp; 嗰个人就得一句对白咋??得个恶字,讲完就走??你哋悟闹佢神经病??</p>[em37]

支持原创!!!....
支持一下。因为我都想睇睇。
*滑块验证: