Ee23时尚网

登记注册
搜索

我真系吾知下步点行

我好迷忙,我真系吾知点做啊,有无人可以教下我!??

其实,我真系好中意,B,但系,我已经吾想再受伤啦。
可能我比B既感觉系傻傻地,所以B先成日厄我,我知我系蠢,但系事实总要面对。我真系吾知下步点行。
17号,果晚,B同B,DF去唱,我无跟埋去!到后来,有个F同我讲番,B果晚带左距前度女友去玩,又塔膊头又挨身挨世。我记得果晚打过比B,B话玩紧啊,吾理我,我好吾开心。不过,算啦,当时B都有同个F讲,话识分边个系F边个条女。
20号,果晚,,另一个F又同我讲,B同第个女人去开房,系XX宾馆,个F话B话“果女,我沟左好耐咖啦,哈哈,XX宾馆,系边,我去稳距”。
当时我听到,点解自己可以甘鱼,可以甘傻,当时我个心真系完全死。
22号,果日一早,B话同我一齐番工,甘我就同B讲好啦。
系地铁到见到你同L(B个F)一齐,L一见到我行左一阵,就同我讲“你体下距,条B颈到有咖喱鸡,我整咖”。
男人整咖喱鸡系男人度,傻都吾信啦,其实我一早知啦,不过,B真系当我蠢,叫埋L做甘大台戏比我体。都好起码B想厄住我先。当时,我笑笑口。
其实,都几好彩,我一早知道左,吾洗后知后觉,我吾出声系我吾知下步点做!
我同B系同事变恋人,B一直都吾知我知道晒距D野。
仲有我吾可以讲E两件事出离,如果吾系B会知道边个同我讲,吾可以爆帮我果两个人出离。
所以,我企左系原地好耐。
有F同我讲,叫我继续办傻,不过,厄距D钱。如果甘同距散,自己会无着数。
又有F话,散,拖落去只会浪费青春。
散啦。。。有Q用咩衣家甘。。
如果他真系中意你就吾会出去偷食啦~吾好甘傻啦~分...?!其实对大家都好~继续甘拖落去~未盏你越黎越伤心~
任何事都吾好超过3次罗...
假如你比既机会他已经超过3次...
他又仲未知错...
点做?!
吾洗我讲都明噶啦...
But假如你真系好中意他既话...
我觉得你应该同他摊牌罗...
如果他仲系甘...
呢D男人要吾要都罢啦...
分手...明智噶抉择
我觉得距踩咗底线啦,无使唸啦,分吧啦
真傻,罗自己既青春作玩物...
唔明你讲乜
*滑块验证: