Ee23时尚网

登记注册
搜索

飲可樂前,請各位飲前三思……

<font color="#ff0000" size="5">飲可樂前,請各位飲前三思……<br/><br/><br/><br/></font><font color="#000000"><font size="3">六月至七月, 由珠海~~可樂公司出廠的可樂,請各位飲前三思……。<br/><br/>因早在六月份左右, 該公司有兩名員工沒有上班, <br/>直到七月還沒法聯絡得上該兩名員工, <br/>連該兩名員工的家人也來到該公司查問究竟。朋友, 同事, 家人, <br/>沒有人知道他們的下落。 <br/>直至七月尾, <br/>該公司一名員工清洗汽水缸時發現兩具穿衣服的白骨連頭髮, <br/>該員工立刻通知上司並即時放清汽水缸內的汽水, <br/>從兩條白骨的衣服及腐蝕不清的證件看來, <br/>已肯定該兩具白骨是屬於兩名員工的, 而因汽水內含有腐蝕化學物, <br/>所以不出一兩個月已可以完全張該兩具屍體腐蝕,溶化。</font><br/><br/></font><font size="3"><font color="#ffa500"><font color="#000000">( 呢單野都系早兩三日先爆出黎, 仲系入邊既員工爆料。 <br/>連我自己都飲左支1.25公升, 睇番個瓶底 ....死火! ... <br/>系 6月23日出廠, 真系慘過食人肉x燒包)</font>
                </font></font>
睇过啦...!!
<font size="4">吾好将D几十世纪前既"新闻"POST出黎啦!! 吾该~~</font>
<p>睇过无数甘多次喇~~稳D IN D噶喇~~</p>
<p>其實呢篇嘢有幾耐嘎??????</p><p>我經常飲可樂嘎喔```</p>
<p>无咩可能~~~骨头一早就应该无左~~~腐蚀性液体(硫酸之类的酸)如会消化碳酸钙(如骨头)</p>
<p>咁佢d酸性無强嘎嘛~如果咁强嘅話``飲汽水d人死得嘎拉!</p><p>兼且腐蝕得慢啊嘛```</p>
<p>啊????好彩我五饮可乐姐!呵呵~~~</p>[em01][em01]
[em03][em03]我成日饮
死!Me成日饮添。。。。
好耐前听过下感拉```
睇过啦~~~~~~
有啲煲水成分
*滑块验证: