Ee23时尚网

登记注册
搜索

*:分手後.`.*`.______'

<span class="tpc_content"><font size="2">邊個唔係痛過幾次..喊過幾次..先搵到最後嘅愛..<br/>分手係必經嘅..但有D問題係唔需要問嘅..<br/>1.唔好問:點解要分手.?<br/>無論答案係乜..都係你難以接受嘅原因..<br/>2.唔好問;你有無愛過我.? <br/>愛過又點..未愛過又點..總之呢一刻就係唔愛.. <br/>3.唔好問:我做錯咗D乜.?<br/>愛唔係講對錯..而係講感覺..相愛係談情..唔係講道理..當愛嘅感覺已經唔存在..對同錯又可以挽回D咩.?<br/>4.唔好問:我有乜唔好.?佢有咩好?我有乜比唔上佢.? <br/>何必俾對方..再一次侮辱你..打擊你嘅自信心.. <br/>5.唔好問:唔通你已經唔記得我哋以前開心嘅日子了咩.? <br/>佢要離開..就係因爲佢要嘅係依傢嘅開心..同將來嘅開心..<br/>6.唔好問:不如我哋重新嚟過.?<br/>呢個哀求只會令對方覺得你更加可憐..更加卑微..<br/>7.唔好問:我哋以後仲可唔可以做朋友.?<br/>甘樣拖泥帶水..對方只會感到厭煩..<br/>分手時..沉默是最好嘅問題..最圓滿嘅答案..<br/>&nbsp; &nbsp; 當我了解..唔愛了.!連回憶..都係負荷</font><br/></span>
<p>同感啦,</p><p>不過妳會甘心咩?</p>
甘心又点,唔甘心又点?分手就系分手
<p>分手.....可能系好多人都5锺意嘅</p><p>&nbsp; 因为当自己爱上嘅人讲出呢两个字阵.你就会感觉时间5会再流动.成个世界都停止咁.冇办法呼吸.</p><p>千万5好随便对自己爱嘅人讲呢两个字.爱佢就好好咁去对佢.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>[em01][em01][em01]
分手...還需要理由ma~~!?
<p>要咖...</p><p>如果無理由就咁吩咗!尓甘心乜??</p><p></p>
<p>那些理由...~~!?</p><p>隻不過是一些借口罷釕....</p>
<p>分手就喺侑理由咖啦,,,....</p><p></p>
<p>对对!!!!!!!!</p>
<p>我GC你噶讲法.........</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>zi媚</i>在2006-10-28 14:12:00的发言:</b><br/><p>那些理由...~~!?</p><p>隻不過是一些借口罷釕....</p></div><p>对,,,,,,,,,,</p>
沉默!!!!
<p><font color="#ee11c2">唉~~距五中意你,如果死都要同番距一起噶话,大家都无意思~</font></p><p><font color="#0968f7">楼主原来你都系12中噶,我都系噶喔~</font></p><p><font color="#0968f7">哈哈~</font></p>
講得孬,&nbsp; 超级支持tim迓!
<p>你講得係岩...</p><p>但你甘心咩..?</p><p>你唔會後悔?</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>樱+仪</i>在2006-11-8 10:01:00的发言:</b><br/><p><font color="#ee11c2">唉~~距五中意你,如果死都要同番距一起噶话,大家都无意思~</font></p><p><font color="#0968f7">楼主原来你都系12中噶,我都系噶喔~</font></p><p><font color="#0968f7">哈哈~</font></p></div><p>校友握...你几年班吖?</p>
<p>分手..分手..分手..</p><p>   有人欢喜,有人悲哀!!</p>
<pre>    我覺得既然譵方可以同自己講齣呢一番話..我霖..有好多野...已經譕得再去挽留..</pre><pre>    蹴好似你地所講..分手既理由..只不過系一個藉口..無論真定假..結果.都系一樣</pre>
<p>我始终觉得应该有嗰理由~!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 就算系借口,米当俾个借口自己死心囖~!</p>
<p>分左就五好再留意距啦~~</p><p>只會令自己傷心</p>
*滑块验证: