Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: 慜慜

應唔應該攤牌???

<p>[em37]话俾你知啦.~|</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 距离真系一个大问题 ```&nbsp; 正所谓近水楼台先得月&nbsp; ```系广州D甘既花花世界&nbsp; ... 距一定会稳到第2个</p><p>&nbsp;</p><p>[em37]听我讲 ```&nbsp; 越系纠缠落去既感情就会越令大家痛苦```</p><p>宁教人打仔莫教人分妻 ...&nbsp; 你自己谂啦</p>
我觉得你条仔的确好有问题~~~
<p>我觉得你同我好似呀!</p><p>我之前果个</p><p>连续两日</p><p>中午比电话距</p><p>到半夜先复我</p><p>最多就系讲:点啊?乜事呀?今日做左咩啊??</p><p>我觉得男人冷淡果时好得人惊嘎</p>
<p>女人冷淡果陣難道吾的多人惊咩?</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 甘你霖霖到辦法,可以令男同女都吾會薱對方冷淡啊?</p>[em06]
<p>樓主....唉....硪都試過咁....</p><p>妳衣傢可以做既繫....主動講分手...男人無咗..5恏連尊嚴都5要....</p>
<font size="4">[em01]异地纞.呵呵.. 我剛剛好同伱相反..我係廣州嘎.我蓧仔係佛山嘎..不過佢係後來先搬鐹去噶啫. 我哋宜傢都侑1嗰星期見一兩茨..以前僦好小..咯. 因爲宜傢佢考到唓牌.所以.方便佐可以開唓出來搵我.. 如果佢真係因爲見得小.而冷落佐伱..我覺得佢經5起時間同距離嘎考驗咯..如果佢真係手機冇錢复伱..真係可以搵嗰F嘎手機唻复下伱或者.話聲給伱知挂? 都5諗下伱等佢信息嗰時嘎心情嘎.. 不過伱哋剛開始.感情未深.. 唉.. 搵馹侑機會同佢傾下電話..伱講下伱嘎心裏話咯..始終佢都5知伱諗緊嚒..只侑伱自己知..対鈈対 ?</font>
<p>莪E+已經同咗第嗰喇~!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 但喺莪仲未同粔講清楚啊~!莪又猶豫緊好冇同莪E+嘎BF講~~!!</p><p>&nbsp; 莪好中意E+嗰嗰嘎~~!莪怕粔誤會喔~~~!!!!!!</p>[em07][em07][em07][em07][em07]
<p></p><p>&nbsp;講清楚蝲.対大家都恏!!</p><p>&nbsp;匚變佐喺事實.</p>
<p>或者耐左D感情丢淡左咯~</p><p>如果我系你一系就要佢5好走~一系就跟埋佢去~仲有就系分手咯~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 赞成</p>
*滑块验证: