Ee23时尚网

登记注册
搜索

一對酒吧工作的情侶(尋戀愛專家幫忙)

呢幾日都有幾個人來酒吧飲酒!我唔知拒點識到我條女!不過我條女系酒吧度做識得到真系唔出奇!個班人都識得酒吧老板!久時久都會坐埋飲酒!我都相信拒地應該都知我系拒條仔,但系遠遠我覺得拒地好似唔放我在眼耐甘!次次來親都要我條女同拒地飲酒!其實拒結交朋友我一D意見都無!拒地經常來玩同埋經常穩我條女飲酒我都無乜野意見!因為我條女都有私人空間噶!但系有一次我休息,當晚我同幾個朋友翻左酒吧玩!其實我D朋友都唔鍾意去呢間吧!都系因為我叫拒地先會來呢間!翻到去之後我就見到我條女同緊個班人玩咯!平時拒地都系坐卡座噶!個晚岩岩我條女就唔米管卡座!雖然琴晚拒地坐高台!呢個都唔算系大問題來噶!最大噶問題就系條仔翻到去玩!加上個晚無乜人拒可以同座一齊玩噶!但系我條女就成晚都無過過來我度玩!仲有就系我D朋友來度有時我做野都唔跟去同我D朋友玩下噶!除非拒個晚無人識!又想玩先會同我D朋友玩!
仲次過幾次我唔多飲得噶時後!叫拒幫我頂2杯酒都唔肯!但系拒幫人頂就肯!有一晚我真系嘔得好犀利!未嘔之前叫條女幫我頂2杯再入來一齊同個客人玩!個陣拒又無聊坐系度又無乜客人!甘都唔肯幫!
琴晚拒休息!去完飲野之後就來左酒吧!因為我幫左手機俾拒噶原因拒所以來!我念應該會系甘!來左之後!我問拒飲酒麼!定系幫我陪下我D朋友玩下!拒話唔使啦!個班人來跟呢度哇!跟住個班人有3支存酒飲之後就走左!當初我都唔知拒地走左!我條女只系同我講話去一去其它酒吧!一陣翻來穩你!原來拒系同個班人一齊去噶!我仲有朋友見到有部皇冠塔拒地走噶!話我知!當時我真系唔識答我朋友,我只系話拒D朋友來噶!
其實我應該都古到拒地其中一個沟緊我條女!只系埋系心度無講出來嘖!同埋都系我自己古!我唔敢問拒呢個問題!因為拒好易發火所以我想搞清楚先!酒吧差唔多無人個陣!拒系翻左來!到收工時拒無塔我車走!塔酒吧老板噶車!之後俾左個電話拒!拒話系網吧上網!呢個我知!因為拒3個女仔一齊!
酒吧份工我都遲左工噶啦!但系我條女唔肯同我一齊走!我話我一地齊走啦!我想開間飲野餐廳!個D野我唔多識噶!你以前做過呢行!你都俾我識得多!我一地齊搞啦!
我屋企人點!你都應該知啦!開呢D我老豆會俾我做噶!只要我做D成績俾拒睇下就OK噶啦!但系拒都唔肯幫我!一句話你開到先叫我啦!我乜頭乜路都唔識噶!要開肯定一齊去搞先得架!但系拒點都唔肯走!開間野其實我真系為拒以開噶。

呢種種情況我可以點做好啊!有無人可以教下我啊!我真系好煩啊!好驚同拒散啊!
我个人觉得条女好似吾多在乎你甘...
又或者他觉得朋友比BF重要啦...
有时D也吾系话惊吾惊她会发火啊...
你依家都清楚乜状况啦...
虽然你吾想同她散...
但系甘拖落去对大家都无好处....
开心见成...
稳时间坐低倾下啦...
但倾果时吾好太激动...
你用询问既语气问她...
吾好质既语气问她...
睇下她有乜反应...
最好就将你觉得既也讲晒出黎...
她觉得你吾信她你就同她讲...
我只系想将我既意见问你...
而吾系话怀疑你...
毕竟一齐甘耐啦(我霖你地一齐既时间都吾短啦)...
我吾想因为某D原因而做成大家有D乜误会而分手啊...
我只系想知道你点霖姐~
仲有D乜...到时你加我Q慢慢倾吖
一个字,飞左距啦~!~甘噶女人要黎做咩??
我都系做酒吧噶~不过我就未试过D甘噶事啦~!~
你条女5系好野~!~(5系话晒做酒吧噶女仔喔)
长痛不如短痛~!~
以經散左了
散左,我就无谓发表意见...
*滑块验证: