Ee23时尚网

登记注册
搜索

請大家幫下手,我應該點做?T_T

可能有D長,有D前言不對後語,但.我希望你地能夠幫幫我,應該點做?!

我同拒拍拖有大約4個月倒,拒對我好好,無微不至,拒那份熱情那份愛護已經徹徹底底令我迷上拒一個,深深愛上咗拒

呢段時間我時時刻刻做任何事情都諗起拒,當然我對拒系可以話好過對自己,以拒為中心, 之後我們決定見家長.

但是,唔好的事情發生咗,拒屋企人話我同拒的時辰八字唔格,意思唔認同一齊,之後..拒系有提出過分手,但系,我挽留.我苦苦挽留

之後我地傾下一個條件,就系一齊度過09年,但是..日子慢慢流逝,過了一個月后,拒再次提出...拒話唔想一齊,想自己一個人過生活.

之後,我應承左,因為..我認為再強求留拒系我身邊都系無用的,之後我地就咁分手了,那段時間,我真系好痛苦,好唔開心.好掛住拒,

好想穩拒..但..最終我都無穩到,後來先過了一個星期,我就從朋友中聽說,拒有新歡了,當時...我真系無法想像,點解當時拒同我講想

一個人生活,轉頭來就同另外一個人一齊,我好氣憤.好嬲..決定要憎死拒...

後來,我有追求者出現,我有嘗試一齊,但..發覺我自己唔能一齊,因為我心裡依然有著他,我好痛苦,D朋友都叫我唔好再諗拒了,D人咁

花心,又忘情,唔值得我咁為拒,事隔三個月,我的情緒開始慢慢恢復.我可以慢慢放下..但是.心裡依然有他, 之後有日拒突然飛條SMS比

我,我覺得好驚訝,點解拒會穩我?之後傾傾下都幾好傾的..之後仲約食飯,食飯過程中我地都有講有笑,更加有身體接觸.仿佛我地的關係

就等於拍拖果陣咁,果日之後我地時不是系網上會傾下計咁,我知拒有女朋友,所以我唔會點主動穩拒,只會默默等拒來穩我,系7夕情人節

的凌晨,拒突然穩我,話想見我.之後我就去見拒,果陣已經好夜了,後來我們有了哪種關係,我唔知應唔應該咁做,但是.我依然好愛拒,靠近

拒先知,原來拒從來都無系我世界走出,拒那股香香的體味,我系依然都咁迷戀,系果晚之後,我地有兩個星期無見了,我幾乎日日都掛住拒,

但就系唔敢穩拒出來, 後來我睇到拒的個性簽名寫關於拒同拒女朋友的事,我睇后,心裡面酸酸的.

我真系好煩,我應該點做,我好愛拒..拒而家對我依然都系好好,但系..拒講過,我地系無可能一齊,但..我地的關係又咁曖昧,我應該點做

我好想擺脫咁樣,我曾埋怨,點解拒要穩我,點解唔可以咁樣一直落去,時間長,我一定會可以徹底忘記葛..事實就系咁..我發覺越來越唔

知拒想點樣,一方面同女朋友講埋D甜言蜜語,一方面又同我甘好. 我該點做??幫幫我!我好痛苦..我真系好愛拒..好想同拒一齊...嗚嗚...
人系針5吉到肉5知痛的動物,你有兩個選擇,(1)絕情D對自己,隔絕與佢有關的一切東西,用時間去忘記,用其他嘢轉移自己5去捻佢,要忘記一個人,時間系最好的辦法,無其他了,(2)你繼續同佢好落去,最後結果會有兩個,一你可能會有朝一日真系會死心,或者心淡,二或許你會成功成為佢的真正另外一半,只是時間要幾耐,無人會知,亦無人比到指引你!以上僅供參考,切記珍惜生命!~
愚昧~我觉得只有依两个字可以形容~~虽然你都拒确实好真,好爱~但翻过来念念~拒5中意你,难听D讲句,你系水泡~当需要你既时候拒先会念起你,而你呢 ?只会一味都等~值得咩?我个人认为女人系好需要一个值得既人爱咖~而5系系度浪费时间,稳第个了~执着不是一件好事~结果往往会令人失望~
你都系放棄距啦.
既然距屋企人都五同意咯.
真噶.用時間去忘記一切..
以後你地再都冇見啦.
如果五系你會陷入的更加之深啊.
我就做過幾次水抱嘞,好明白你嘅處境。
最初連自己都唔知做咗水抱嘅,不過最後就梗喺知喇,
但個唔知點解仲喺佢裹度,喺好辛苦囖。
其實,我哋始終需要理智啲,
認真考慮清楚會好啲嘅。
*滑块验证: