Ee23时尚网

登记注册
搜索

{轉}59路唓从白云路开往...

<strong><span class="tpc_title">{轉}59路唓从白云路开往...</span><br/><br/></strong><span class="tpc_content"><font size="2">件事系发生系前两日...首先同大家讲清楚呢件事系真事黎噶..至于你地各位信五信系一回事..<br/>前晚.我同我女人系出面食完饭啉住返去我屋到时..发生咗一件我同距都五信噶事.讲出黎可能会觉得<br/>系好无溪..但系我自己都觉得系...<br/><br/>前晚噶10.16分.我同我女人系洪德路到啉住返去我屋裹边..石溪..保利花园<br/>咁跟住我地都等咗好耐.足之一黎就黎咗两部59.咁我见到第一部59有好多人<br/>我就问我女人..部车咁多人..后面果部少好多.不如我地去搭后面果部喇..<br/>我女人就话..系囖..都无理由噶..都成10点几噶喇.点解59都仲有咁多人..(我同距见到噶情景都系见到部59到企到满晒人.D人大多数都系无抬头噶....嗰司机系带帽噶..我仲好记得.车噶编号系020--11565)<br/>咁正常噶心理就哏系去上后面噶果部59喇..我地上咗车之后...两部都车都开动咗..其中..我旁边企住两个岩岩落班噶姨姨.距地两个应该都系识嘚噶..我见到距地都系有讲有笑.但系.当我地果部59正想超越有好多人噶果部59噶时候..果两个姨姨系到讲..哗..我地慢咗喇.你睇睇对面果部59几空吖..嘚几嗰人....<br/>呢个时候.我同我女人都迷晒..有百几个问号系嗰头到飞紧..跟住我拉咗距去到后门问距..你睇到果部59有几多人..!~?距答我.好多人吖..企满晒人吖...咁我同我女人知道可能系乃嘢之后.我地两个一直都无出声.<br/>直到到咗总站..我地两个落车之后.一直系车站到等住俾我地超过噶59..但系..我同我女人一直系车站到等咗差五多半个钟都五再见到有59埋站..跟住我问车站D叔叔..距地话.我坐噶果部就系果日噶尾班车黎噶..</font></span><br/>
<span class="tpc_content"><font color="#ff0033" size="2">我屋k響大沙頭嘎``以前成日搭59去革新路嘎``點算啊???好驚呀```</font></span>
真唔真啊?甘猛啊?
<font color="#ff0033">5知呢``我都驚驚呀```</font>
嗰兩個吖姨玩鉨哋咋;..嘩哇;'.?[em05]
<p>[em01][em01]</p><p>发现几个疑点:</p><p>(1)果两个啊姨讲:我地慢咗喇.你睇睇对面果部59几空吖..嘚几嗰人....(可能系讲紧距地准备转嘎车,而吾系你所讲嘎59)</p><p>(2)一直系车站到等咗差五多半个钟都五再见到有59埋站..跟住我问车站D叔叔..距地话.我坐噶果部就系果日噶尾班车黎噶..<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; (正常D讲句,,如果真系发生甘嘎是,,你落车后会第一时间翻屋企顶系等啊,我林99%嘎人会第一时间翻屋企,剩低1%系傻噶;再讲,车站D叔叔又点知你坐边班车啊)</p><p>&nbsp; 就算你真系见到部59,但距有可能系短线,半路就掉头............<br/></p>[em01][em01]
主謀 该用户已被删除
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>上星期比狗咬</i>在2006-11-19 14:37:00的发言:</b><br/><p>[em01][em01]</p><p>发现几个疑点:</p><p>(1)果两个啊姨讲:我地慢咗喇.你睇睇对面果部59几空吖..嘚几嗰人....(可能系讲紧距地准备转嘎车,而吾系你所讲嘎59)</p><p>(2)一直系车站到等咗差五多半个钟都五再见到有59埋站..跟住我问车站D叔叔..距地话.我坐噶果部就系果日噶尾班车黎噶..<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; (正常D讲句,,如果真系发生甘嘎是,,你落车后会第一时间翻屋企顶系等啊,我林99%嘎人会第一时间翻屋企,剩低1%系傻噶;再讲,车站D叔叔又点知你坐边班车啊)</p><p>&nbsp; 就算你真系见到部59,但距有可能系短线,半路就掉头............<br/></p>[em01][em01]</div><p><font color="#ff0033">你第一個疑點我就5係好明白囖``</font></p><p><font color="#ff0033">&nbsp; 你第二個一點我就都覺得有d問題囖``因爲佢搭果部車係多人果部嘅後面果部嚟嘎嘛``就緊係尾班車拉!仲有咁果個呀姨話果班車有幾個人嘎嘛``咁果幾個秂去咗邊呢???或者佢地就係想證明1嚇究竟果班車係咪真係咁多秂呢??所以撿咗等囖``</font></p><p><font color="#ff0033">如果係短綫嘅話夜媽媽都無乜可能會有短綫挂``</font></p>
<p>不過如果我冇親身經歷到呢..</p><p>我係5會信嘅..</p><p>可能當我經歷多嘅時候..</p><p>我已經....</p><p>&nbsp;</p>[em04][em04]
<p>好似有D假~五系好信~~~~~~~~~~~~~</p>[em04][em04][em04]
<font color="#ff0033">嗯嗯``我都覺得有好多地方好奇怪``</font>
<p>未惊过!!!!!!!!!!!!</p><p>绝对晤信呢间事,老实讲,我真系好想见下鬼系点样架!!</p>
<p>有无甘邪啊,59系边度开往边度荚,好采我吾使坐里部车添,吾系真系俾你吓死!</p><p>有人话,如果上佐D甘既车,就表示你既生命要结束啦,因为部车吾会既总站系阴曹地府,系米真系见到甘邪先?</p>[em18]
<p><font color="#ff0033">59係白云路開往河南嘎```````</font></p><p><font color="#ff0033">俾我見到實嚇死``````</font></p>
好似好假甘既.
<p><font size="2">石溪..保利花园</font></p><p><font size="2">我都系吖~ </font></p><p><font size="2">&nbsp; 米边到咖?</font></p><p><font size="2">&nbsp;&nbsp; 得闲出黎坐下!!</font></p>
<p></p><p></p><p>&nbsp; 觉得好似有少少假..</p>
哇...甘邪??咦...唔好坐59路啊..
甘邪?~~[em14]
版主你住边咖,我都系住大沙头喔。[em06]你惊不如我陪你吖[em14][em14]哈哈
*滑块验证: