Ee23时尚网

登记注册
搜索

请大家比D意见```

最近同一个女囝开始咗。。我同佢之前喺同学来。。我约佢出来,之后大家都有D意思,后尾佢发短信比我。。就喺埋一齐了    之后我同佢最初几日真喺觉得好开心,我仲feel到佢比我爱佢更爱我。。。但喺我越来越觉得。。我同佢一齐真喺唔适合,觉得做朋友同做恋人真喺好大分别。。当时我同佢一齐已经一个月了,我依然日日见佢、同佢一齐行街 一齐去玩。。。我唔想一段感情咁容易就结束,我好努力咁令自己爱上佢,我不断咁同自己讲,我喺中意佢噶。。。  E+我同佢一齐两个月了。。我觉得好辛苦。。原来同一个自己唔中意噶人喺一齐,喺咁辛苦。。。我同佢一齐噶时候 就喺我进入角色扮演噶时候。。。我要面对一个我唔爱噶人,讲我爱你。。果种感觉好痛苦。。    所以 我好怕同佢倾Q、倾短信   呢两日佢叫我出来,我亦借口话要做乜乜乜来避开佢。。。E+佢讲我都唔陪佢。。。   我唔想继续做戏了。。。我想同佢分手,我觉得同佢做普通朋友会更好,更舒服   但,我实在唔知道点开口   我就来烦死喇。。。吖。。。    拍拖咁烦,以后都唔拍拖了。。。
你最好同个女仔讲清楚啦~长痛不如短痛~越快倾清楚越好~但要记得~有时人系要失去左先会去珍惜~你考虑清楚再决定去或留啦~
已经讲清楚喇  虽然hurt到区  不过呒办法喇....  两个人系埋一齐  呒开心噶话有乜野意思...
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
哈哈~~拍拖咁烦,以后都唔拍拖了。。。
梗以后直接结婚算数咯~~哈~~
真系五够你林了。人发信息比你就接受左,厉害
你最好同个女仔讲清楚啦~长痛不如短痛~越快倾清楚越好~但要记得~有时人系要失去左先会去珍惜~你考虑清楚再决 ...
Carychan 发表于 2009-10-11 16:57

的確,有時喺要失去,先會珍惜嘅。
考慮清楚先行裹步。
*滑块验证: