Ee23时尚网

登记注册
搜索

感觉就快破碎的感情!

<p><span class="tpc_content"><font size="2">&nbsp; 我同我老婆本来一个星期见一次都是星期6 日其一!但是今天距突然话我星期6日要见工做野啊! 本身1-5都见5到 E+ 6日 都翻埋工 甘代表咩!代表左连见面噶时间都无埋!我心情好DOWN,感觉感情好快会破碎!我5知点做!跟本林5到野!<br/>大家帮下手! 我应该点做!</font></span><br/></p>

唔洗咁紧张~~~~~~~~~~~~做嘢啫
你应该相信距,距都系想为自己既将来打算下姐
<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 相信对方........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 如果连基本噶信任都嘸甘都嘸用啦~</p>[em02]
<p>男人以事业为重...</p><p>经5起考验既爱情根本5会长久```距只会拖你后脚```有左事业```咩爱情都会翻晒来</p>
系你自己太过紧张姐~~
妳太緊張la。。放鬆D拉哖輕魜...[em40]
<p>妳地悟知噶啦..见悟到噶话D感情真系会变淡噶</p><p>不过男人系以事业为重</p><p>所以悟洗担心噶</p>
<p>应该无野既..做也又五系去做咩事</p>
<p>杞秂懮忝....想太哆啦伱! [em16]</p><p>伱咾嘙仔去做嘢又唔係去做壞事,識嘚自己去賺錢総恏過攤大手板問伱攞錢啦!伱應該suppor佢侕唔係去憂哩樣矁嗰樣! </p><p>尛尛事就發大到纞情告急...男秂之家伱都算脆弱啦! 係伱條囡都頂伱唔順啦!</p><p>&nbsp;RELEAX啦!&nbsp;&nbsp; </p>[em13]
<p>唉...見吾到距甘又難怪妳甘霖既...主動去穩距囖如果係掛住人既話</p><p>&nbsp;&nbsp; 吾好成日都係男既做主動...</p>
*滑块验证: